top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Linscheer

Pak nu je kans en start het voorjaar goed met een gratis intakegesprek !Ken je dat, dat je al langer weet dat je echt eens serieus moet laten kijken naar die pijn?

Je schouder houdt je 's nachts wakker of je rug blokkeert bij bewegen.

Maar iets onzichtbaars houdt je tegen. Je twijfelt of het wel nu moet. Je weet ook niet bij

welke therapeut je zou moeten aankloppen. Je zet je weer over de pijn heen en slikt misschien een pijnstiller. Zodoende blijf je het uitstellen. Maar de pijn blijft en gaat niet meer vanzelf weg.


Uitstellen is doodzonde, want je laat een prachtig moment aan je voorbij gaan.

Juist nu het voorjaar eraan komt, is het het uitgelezen moment om te beginnen aan je herstel.

Het weer wordt vanaf nu alleen maar beter. De zon gaat steeds meer schijnen. De dagen worden langer. Tot aan de zomer wordt het warmer en warmer. Kortom, allemaal factoren die een enorme boost kunnen geven aan je herstelvermogen.


Om je te stimuleren om toch de eerste stap te zetten, heb ik een fantastische voorjaarsaanbieding die je niet kunt laten liggen.


Gedurende de maand maart is het eerste consult

volledig gratis!


Dat betekend dat je vrijblijvend en kosteloos voor een oriënterend eerste gesprek bij me op consult kunt. (Zeker ook in interessant voor mensen zonder een aanvullende verzekering!)


Zo kun je gemakkelijk de eerste stap zetten. In een intakegesprek bespreken we waar je probleem uit bestaat. Misschien kan ik je alvast het een en ander uitleggen over de diagnose die achter je klachten schuil gaat. Ook bespreken we waar je hulp bij zou willen hebben en hoe ik je het best kan helpen bij het behalen van je doelen. Zo kun je zelf, laagdrempelig bepalen of het de tijd is om aan je herstel te werken en of chronische pijn coaching iets voor jou kan zijn.


Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je deze kans niet laten schieten?

Claim dan nu je gratis intake door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ik neem dan snel contact met je op om een afspraak te maken.


Tot ziens in de praktijk!

173 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page