top of page

Methodiek van chronische pijn coaching:

Opheffen van blokkades op lichamelijk, emotioneel en cognitief vlak om je trainbaarheid te herwinnen.

Trainen van je lichaam, geest en emoties. Door in vorm te komen, kun je de wereld weer aan.

Uitgangspunten van chronische pijn coaching
Bel of mail voor meer info of maak gelijk een afspraak 
M. +31 (0)6 4725 6768
info@chronischepijncoach.com
Het beste uit 2 werelden

Het beste van twee werelden

Een fysiotherapeut en manueel therapeut werkt steeds doelgerichter, planmatiger en efficiënter. Een positieve ontwikkeling. Hierdoor worden mensen beter geholpen, met minder behandelingen.
Bij de behandeling van chronische pijn is de efficiëntie helaas ten koste gegaan van een persoonlijke benadering. Door tijdsdruk en administratieve verplichtingen hebben behandelaars nauwelijks nog ruimte om cliënten hun authentieke verhaal te laten vertellen. Zonde, want de behandeling van chronische pijn kost nu eenmaal tijd.
Alternatieve therapeuten hebben een minder gedwongen behandelstructuur. Alles draait om jouw persoonlijke beleving van de wereld. Die bepaalt in grote mate welke behandeling het best bij jou past. Een ongedwongen behandelstructuur heeft als nadeel dat je eindeloos kunt afdwalen in verschillende richtingen. Dit gaat weer ten koste van de efficiëntie.
twee handen in een slaan om samen te werken en te verbinden
Chronische pijn coaching bundelt het beste van twee werelden. Wij kijken verder dan alleen de cellenleer en chemische processen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt immers dat ons gevoel het gedrag van onze cellen beïnvloedt. Ook het omgekeerde is het geval. Dit hangt direct samen met de manier waarop we bewegen. Zonder beweging geen leven. Het is de basis van ons bestaan en geeft aan hoe we in het leven staan.

Het ontstaan en ervaren van chronische pijn is een onderdeel van ons bewustzijn. Om de oorzaak van chronische pijn te achterhalen, tasten we lichaam en geest laag voor laag af. Dit doen we op basis van reguliere medische en holistische inzichten.
Bel of mail voor meer info of maak gelijk een afspraak 
M. +31 (0)6 4725 6768
info@chronischepijncoach.com
bottom of page