top of page

Robert Linscheer

 

 

Als fysiotherapeut en manueel therapeut in de omgeving van Zevenkamp, Nesselande en Ommoord Rotterdam, zie ik dagelijks hoe zwaar het is om te leven met chronische pijn. Mensen met langdurige nekpijn, rugpijn, schouderpijn en/of hoofdpijn hebben vaak weinig perspectief op blijvende vermindering van hun klachten. Laat staan dat ze helemaal pijnvrij worden. Wachten tot een ander het probleem voor je oplost kan lang duren. Ik ben ervan overtuigd dat je veel sneller resultaat boekt door zelf de regie in handen te nemen. Als chronische pijn coach neem ik de tijd om je hierbij te begeleiden.
Je gaat aan de slag met je lichaam en geest om de gelaagdheid van je probleem op te lossen. Dit is nodig omdat chronische pijn vaak niet alleen een fysieke kant heeft. Lichamelijke klachten staan vrijwel nooit op zichzelf.
Chronische pijn coaching gaat verder dan zuivere fysio- en manuele therapie. Met als doel de plek te vinden waar het al die tijd al zo’n pijn doet. Hebben we de vinger eenmaal op de zere plek gelegd, dan help ik je die vaak zeurende pijn te veranderen en kun je zelf je pad verder bewandelen.
Robert Linscheer
Robert Linscheer
Bel of mail voor meer info of maak gelijk een afspraak 
M. +31 (0)6 4725 6768
info@chronischepijncoach.com
inloopspreekuur
bottom of page