top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobert Linscheer

4 weken lang behandeld worden tegen hooikoorts voor maar € 25,-


Hooikoorts klinkt vrij onschuldig, maar de mensen die er elk jaar meet maken hebben, weten wel beter. Je kunt er echt flink last van hebben. Nu zou je misschien kunnen denken : "Wat heeft hooikoorts met chronische pijn te maken? ". Nu, dat zit zo. Naast chronische pijn coach ben ik ook een geregistreerd manueeltherapeut en vanuit die hoek heb ik in het verleden de cursus "medical taping" gevolgd en medical taping bij hooikoorts is een match made in heaven!

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn.

"Kun je je hooikoorts klachten echt zo makkelijk laten behandelen met medical taping?"

Aanvankelijk stond ik er ook sceptisch tegenover, maar toen ik mijn cliënten ermee behandelde, zag ik het effect met eigen ogen. Tot nu toe moet ik de eerste cliënt nog tegenkomen bij wie het totaal niet gewerkt heeft. Deze techniek lijkt wonder boven wonder ECHT te werken! Het is een zeer makkelijk toepasbare en laagdrempelige therapie zonder vervelende bijwerkingen die medicijnen vaak wel hebben. Hooikoorts kan je voorjaarsgenot behoorlijk in de weg zitten en daarom raad ik iedereen deze techniek aan.

Omdat het voorjaar nu echt van de grond komt, kun je deze behandeling vier weken lang afnemen (elke week krijg je 1 keer een nieuwe medical tape geplakt) voor slechts € 25,-

Deze aanbieding geldt van 15 april tot en met 15 mei 2023.


Ben je geïnteresseerd? Bel dan direct 0647256768, of stuur een mail met je naam en telefoonnummer door op onderstaande knop te drukken. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.
behandelen met medical taping wordt vergoed als een behandeling fysiotherapie.

Wil je weten hoeveel jij vergoed krijgt? klik op onderstaande knop.

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page